Montse Farran, Estètica

DEPILACIÓ ELÈCTRICA

otros-pic

La depilació elèctrica és l’únic mètode definitiu per a la supressió total del pèl no desitjat. Està indicada en tot tipus de pell i color de pèl, és a dir, negre, castany fosc o clar, pèl-roig, ros, canós…, així com el borrissol, sigui quina sigui la part del cos en què es trobi.

És un cent per cent eficaç. Destrueix les cèl·lules germinatives del fol·licle pilós, que són les encarregades de regenerar el pèl. Aquest ja no torna a sortir, atès que no actua sobre la melanina, com succeeix amb el làser.

Pot realitzar-se amb anestèsia local o sense. En el primer cas s’aplicaria en el mateix centre mèdic. Es basa en la introducció d’una agulla molt fina fins a l’arrel, amb una breu descàrrega elèctrica de baixa intensitat. Tot el material utilitzat és d’un sol ús.

S’ha d’acudir al centre sense haver estat depilada la part a tractar per tal que els resultats siguin els desitjats. És convenient seguir la programació indicada per la professional.

Qualsevol tractament d’I.P.L. o de làser deixa un pèl residual per la disminució de la melanina. La depilació elèctrica el suprimeix definitivament.