Montse Farran, Estètica

“Peelings”

faciales-pic El peeling consisteix en l’aplicació, al damunt de la pell, de diferents substàncies químiques, segons necessitats. S’hi afegeixen vitamines, antioxidants, regeneradors i mascaretes.

Podria sorgir, després, una lleugera vermellor cutània, que desapareixerà al cap de poc. La persona, doncs, podrà reprendre la seva activitat habitual. És imprescindible que s’utilitzi una fotoprotecció solar sobre la part tractada (50 SPF, com a mínim).

La durada de cada sessió és de 45 a 60 minuts i convé que es faci entre la tardor i la primavera. També està indicat en porus dilatats, flacciditat, envelliment facial i en determinats acnes.

Els resultats estan a la vista: la pell queda rejovenida, lluminosa i hidratada. Quant a l’excés de greix, la seva disminució és evident.

Quinze dies abans que la persona assisteixi al centre per a la realització del “peeling”, caldrà que s’hagi aplicat a casa seva els productes específics recomanats per la professional, a fi i efecte de preparar la pell i començar el tractament. Aquest consisteix, per un costat, en la neteja del cutis i, per un altre, en efectuar el peeling en si. Es podrà completar amb radiofreqüència, I.P.L., INDIBA…